«Арбітром керували гравці Шахтаря»: президент Оболоні розніс суддівство у матчі УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
126
1 голос
«Арбітром керували гравці Шахтаря»: президент Оболоні розніс суддівство у матчі УПЛ
Олександр Слободян. Фото: Google
Президент Оболоні Олександр Слободян поділився думкою стосовно суддівства у поєдинку 22-го туру чемпіонату Україні між його командою та донецьким Шахтарем.

У суботу, 30 березня, Шахтар в гостях обіграв Оболонь (3:0) у рамках 22-го туру чемпіонату України.

Олександр Слободян вважає, що робота арбітра ВАР Віктора Копієвського була далека від ідеальної та призвела до того, що «пивовари» грали в меншості.

«Ми робили офіційні запити до УАФ і писали, щоби нам не ставили таких рефері, як Копієвський чи Іванов. Якимось чином сьогодні на VAR сидів Копієвський. Думаю, що він і вплинув на вилучення нашого гравця. А потім ми грали вдесятьох». 

Також президент Оболоні дав зрозуміти, що, на його, думку українські арбітри не стають більш професійними.

«Звичайно, у меншості грати проти технічної команди з гравцями міжнародного класу – непросто. За 25 років нічого не змінилося. Якщо колись у нас дві команди були фаворитами за чемпіонство і боролися, щоби потрапити в Лігу чемпіонів. 

Одна завжди користувалася владою, а інша – роботою суддів. Через велику кількість років ця робота з рефері залишається і навіть була у сьогоднішній грі. Арбітром керували гравці Шахтаря», – сказав Слободян в інтерв’ю NV

  • Шахтар закріпився на першому місці у турнірній таблиці УПЛ. В активі команди 46 набраних очок після 20 матчів. У наступному турі «гірники» вдома приймуть Рух 7 квітня.
  • Оболонь залишається на 13-й позиції. «Пивовари» набрали 18 балів у 21-му поєдинку. У наступному турі 6 квітня команда гостюватиме у Вереса.