Минай – Динамо: стало відомо, де відбудеться перенесений матч – закарпатський клуб погодився на умови Суркіса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
526
1 голос
Минай – Динамо: стало відомо, де відбудеться перенесений матч – закарпатський клуб погодився на умови Суркіса
Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. Фото: ФК Динамо (Київ)
Догравання поєдинку 16-го туру української Прем'єр-ліги між закарпатським Минаєм та київським Динамо відбудеться 17 квітня у столиці України, а не передмісті Ужгорода.

Матчу 16-го туру УПЛ Минай – Динамо, який спершу було призупинено через повітряну тривогу, а згодом перенесено, бо на стадіоні у Минає відсутнє штучне освітлення, відбудеться у Києві. Про це повідомляє сайт Dynamo.kiev.ua.

За даними джерела, представники Динамо та Минаю вели переговори щодо того, де відбуватиметься повторна спроба провести матч, і дійшли до домовленості – гратимуть у Києві. Закарпатський клуб прийняв аргументи біло-синіх, і погодився дограти поєдинок на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Матч відбудеться 17 квітня, як це раніше було офіційно оголошено УПЛ.

  • Після перемоги над Ворсклою Динамо залишилося на четвертій сходинці у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Кияни мають у доробку 41 очко. Відставання від Шахтаря, який окупував перший рядок, складає п’ять пунктів.
  • Минай нині відчайдушно бореться за виживання. У команди Желько Любеновича в активі 14 пунктів. Закарпатці знаходяться на останньому, 16-му місці.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді (формально) зіграє проти луганської Зорі. Поєдинок в Києві заплановано на 4 квітня. Початок гри о 15:30.