Ексдружина Шовковського розповіла, як ставиться до втечі режисерки Байрак на Росію: жінки працювали на ТБ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
98
1 голос
Ексдружина Шовковського розповіла, як ставиться до втечі режисерки Байрак на Росію: жінки працювали на ТБ
Власта Шовковська. Фото: Google
Колишня дружина головного тренера київського Динамо Олександра Шовковського Власта розповіла про відносини з режисеркою Оксаною Байрак, яка переїхала до Росії після анексії Криму.

Власта Шовковська запевнила, що з Оксаною Байрак її не пов’язують дружні відносини, а бачилися вони більше 15 років тому.

«Байрак – не моя подруга. Бачились востаннє ще до того, як я вийшла вдруге заміж. У мене вже третій чоловік, тож часу пройшло чимало. Мабуть, що років з 15. Вона була класним режисером у свій час. Багато чого зробила для українського кінематографу. Тим не менш, я ніколи не цікавилась її долею».

Ексдружина наставника Динамо запевнила, що Україна з втечею зрадниці нічого не втратила.

«Кожна людина робить свій вибір. Якщо вона втратила себе як режисерка, то це прикро. Хоча, як подивитися на це. Світовий кінематограф без неї точно проживе. Гадаю, що український – теж. Наша держава точно не сумує за Оксаною», – розповіла Власта в ексклюзивному інтерв'ю Sport-express.ua

  • Оксана Байрак свого часу була досить відомою в Україні кінорежисеркою, продюсеркою, акторкою та сценаристкою, але негативно поставилася до протестів 2013-2014 років (Євромайдану), а після анексії Криму і взагалі емігрувала на росію.
  • Власта та Шовковський були одружені з 1994 по 2001 рік та мають спільного сина Владислава, який народився у 1995-му році.