Не тільки Шахтар – Оболонь: які матчі у Києві пройдуть без глядачів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
165
1 голос
Не тільки Шахтар – Оболонь: які матчі у Києві пройдуть без глядачів
Шахтар – Оболонь. Фото: Google
Сьогодні, 29 березня, стало відомо, що матч 22-го туру чемпіонату України між Шахтарем та Оболонню пройде без глядачів. Але не зможуть переглянути улюблені спортивні події наживо не тільки футбольні фанати.

Поєдинок 22-го туру УПЛ між Оболонню та Шахтарем, а також усі спортивні події в Києві у найближчий час будуть проводитися без присутності вболівальників на трибунах. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони Києва.

Побідне рішення було ухвалено на тлі останніх ракетних ударів та запусків ударних БПЛА з боку путінських окупантів по столиці нашої країни. Про це повідомило Суспільне Спорт.

Відзначимо, що про обмеження відвідуваності в інших містах, крім столиці, і терміни цих обмежень у Києві наразі не повідомляється.

Які спортивні події та коли у Києві обмежать

  • Матч чемпіонату України між Оболонню та чинним переможцем УПЛ Шахтарем у суботу, 30 березня. Київський клуб на правах господаря матчу вже оголосив про можливість обміняти квитки на гру.
  • Фінал Чотирьох жіночої Суперліги з баскетболу (30-31 березня).
  • Матчі-відповіді чвертьфіналу Кубка України з футзалу Аврора – Суха Балка та ХІТ – СкайАп Футзал.

Нагадаємо, що вперше після початку повномасштабної війни дозвіл на проведення спортивних заходів з уболівальниками надали у грудні минулого року.