«Один із найважливіших голів в моїй кар’єрі»: «Лев матчу» проти Ісландії Мудрик відреагував на нагороду

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
99
1 голос
«Один із найважливіших голів в моїй кар’єрі»: «Лев матчу» проти Ісландії Мудрик відреагував на нагороду
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вінгер національної команди України та лондонського Челсі Михайло Мудрик, який став автором переможного голу у ворота збірної Ісландії, прокоментував отримання нагороди найкращого гравця поєдинку за версією фанів.

Вчора, 26 березня, збірна України обіграла команду Ісландії (2:1) завдяки голам Віктора Циганкова та Михайла Мудрика у фіналі плей-оф відбору до чемпіонату Європи 2024-го року та вчетверте поспіль пробилася на континентальну першість.

Михайло Мудрик отримав визнання від наших вболівальників, які визнали його «Левом матчу». Українець зізнався, що підтримка на стадіоні допомогла нашій команді тріумфувати у важкій грі.

«Емоції неперевершені, дуже радий за всіх наших вболівальників. Дякую за ваш вибір. Будемо старатися і надалі вас радувати нашою грою та результатами. Як і в роздягальні, так і на полі була дуже гарна атмосфера. Я вважаю, що це в великий  посприяло нашій перемозі. Станом на зараз цей гол один із найважливіших в моїй кар’єрі», – сказав футболіст у коменатрі для ютуб-каналу УАФ.

Інші новини по матчу Україна – Ісландія

Нагадаємо, що чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня, а суперниками України по квартету Е будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.