Названо найкращого гравця матчу Україна – Ісландія: думки аналітиків і вболівальників розділились

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
228
1 голос
Названо найкращого гравця матчу Україна – Ісландія: думки аналітиків і вболівальників розділились
Михайло Мудрик. Фото: Оксана Васильєва
Статистичні портали Whoscored та Sofascore назвали найкращих гравців фіналу плей-оф відбору до Євро-2024 між збірними України та Ісландії (2:1). Українські фанати вибрали найкращого у складі команди Сергія Реброва.

Вчора, 26 березня, збірна України обіграла команду Ісландії (2:1) завдяки голам Віктора Циганкова та Михайла Мудрика у фіналі плей-оф відбору до чемпіонату Європи 2024-го року та вчетверте поспіль пробилася на континентальну першість.

Статистичні портали оцінили гру учасників цього поєдинку та зійшлися у думці, що найкращим серед українців був Георгій Судаков.

Sofascore поставив автору двох результативних передач – 8,2. До трійки найкращих у складі збірної України потрапили автори голів Михайло Мудрик (7,6) та Віктор Циганков (7,6).

Найкращі оцінки у складі Ісландії отримали Йоун Торстейнссон (7,5), Альберт Ґудмундссон (7,2) та Гаукон Гаральдсон (7,1).

Whoscored оцінив гру хавбека Шахтаря у цій грі в 8,1. Другу оцінку у складі України отримав Михайло Мудрик (7,8), третю – Віктор Циганков (7,7).

Трійка найкращих у збірній Ісландії від виглядає наступним чином: Альберт Ґудмундссон (7,9), Йоун Торстейнссон (7,1) та Гаукон Гаральдсон (6,9).

А ось українські вболівальники вважають, що героєм команди Сергія Реброва став вінгер Челсі Михайло Мудрик. Саме автору переможного голу наші співвітчизники віддали звання «Леву матчу».

Півзахисник отримав 29% голосів. 22% проголосували за Георгія Судакова, 19% – за Віктора Циганкова.

  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Суперниками України по квартету Е будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.