«Потрібно готуватися та думати про Євро»: Ребров розповів, чим займеться після перемоги України над Ісландією

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
95
2 голоси
«Потрібно готуватися та думати про Євро»: Ребров розповів, чим займеться після перемоги України над Ісландією
Сергій Ребров. Фото: Оксана Васильєва
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров підбив підсумки поєдинку фінальної кваліфікації до Євро-2024 проти команди Ісландії (2:1), здолавши яку синьо-жовта дружина пройшла на континентальну першість.

Сергій Ребров розповів, за рахунок чого Україні вдалося вирвати перемогу у Ісландії (2:1) в матчі фінальної кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року. Виявляється, між гравцями синьо-жовтої дружини був невеликий емоційний конфлікт.

«Я вдячний хлопцям, що в останні п’ять хвилин вони перехопили ініціативу та вирвали гру. Був дуже складний матч, але ми контролювали гру. 

В перерві матчу ми дещо підкоректували, але важливо, що самі гравці були дуже незадоволеними грою, яку вони показували. Вони дійсно розмовляли на підвищених тонах. Може, це й допомогло. Усі розуміли ціну цієї перемоги»

Попри локальний тріумф Ребров запевнив, що спочивати на лаврах не буде і одразу увімкнеться у підготовчий процес вже безпосередньо до поєдинків на ЧЄ.

«Буду дивитися ігри. Буду дивитися наших гравців, які грають за кордоном, які грають в Україні. Сьогодні нас всі вітатимуть, а завтра вже буде потрібно готуватися та думати про Євро. Наша робота зараз - переглядати багато гравців та суперників і готуватися до Євро», –  сказав Ребров в ефірі «Суспільного».

▶️  Відео всіх голів у матчі Україна – Ісландія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Суперниками збірної України по квартету Е на чемпіонаті Європи будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Євро-2024 відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.