«Трагічний результат, мрія про Євро рухнула»: огляд ісландських ЗМІ на поразку від України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
233
2 голоси
«Трагічний результат, мрія про Євро рухнула»: огляд ісландських ЗМІ на поразку від України
Радість збірної України після перемоги над ісландцями. Фото: Оксана Васильєва
У віторок, 26 березня, збірна України здобула важливу перемогу над ісландцями (2:1) та вийшла на Євро-2024. Преса країни вчорашнього суперника команди Сергія Реброва відреагувала на фіаско власних футболістів.

Вчора, 26 березня, національна команда України завдяки голам Віктора Циганкова та Михайла Мудрика пробилася на чемпіонат Європи у Німеччині, обігравши ісландців з рахунком 2:1.

Ісландські ЗМІ прокоментували поразку збірної своєї країни, відзначивши гру Мудрика та написавши, що їх мрія не здійснилася.

Visir

Трагічний результат у Вроцлаві сьогодні ввечері, особливо враховуючи, що Ісландія вела в рахунку. У другому таймі ісландці занадто сильно сіли назад і довго ганялися за м'ячем. Мрія про Євро рухнула, але наші хлопці були дуже близькі до того, щоб втілити її в реальність.

Morgunblaðið 

Мудрик обігнав Ісландію. Ісландії доведеться задовольнятися тим, що вона не вийшла у фінал Євро після поразки від України в сьогоднішньому фіналі у Вроцлаві (Польща) з рахунком 1:2.

Після обміну голами, на 84-й хвилині стався шок. Михайло Мудрик отримав м'яч у центрі штрафного майданчика Ісландії і точним ударом у лівий кут забив – 2:1.

Ісландці не змогли створити моменти для того, щоб зрівняти рахунок на останніх хвилинах, і українці здобули заслужену перемогу.

Але, незважаючи на значний атакувальний імпульс України в другому таймі, в Ісландії були свої шанси на перемогу, і команда не здавалася до фінального свистка.

Федерація футболу Ісландії

Невтішна поразка від України. Мрія не здійснилася. Сьогодні, у вівторок, чоловіча збірна програла Україні з рахунком 1:2.

Ісландія вийшла вперед на 30-й хвилині гри, коли Гудмундссон забив ефектний гол. Ісландія тримала перевагу до перерви, а на початку другого тайму гра була завершена.

На другий тайм українці вийшли рішуче. Зрівняли рахунок на 54-й хвилині, коли Віктор Циганков пробив у ворота ісландців повз Хаконі Рафні. Потім Україна вийшла вперед завдяки голу Михайла Мудрика на 84-й хвилині.

Останні хвилини гри були важкими для збірної Ісландії, і, як уже було сказано вище, гра завершилася перемогою українців з рахунком 2:1.Таким чином, Україна цього літа буде на чемпіонаті Європи в Німеччині.

Інші новини по матчу Україна – Ісландія

Нагадаємо, що чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня, а суперниками України по квартету Е будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.