Завдяки Циганкову та Мудрику: Ребров встановив новий рекорд на чолі збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
506
2 голоси
Завдяки Циганкову та Мудрику: Ребров встановив новий рекорд на чолі збірної України
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер національної команди України Сергій Ребров, після камбеку у фінальному матчі плей-оф відбору до Євро-2024 над ісландцями (2:1), встановив вражаючий рекорд за кількістю вольових тріумфів.

У вівторок, 26 березня, національна команда України вирвала перемогу над ісландцями з рахунком 2:1, поступаючись по ходу поєдинку.

Авторами голів у складі синьо-жовтої збірної стали Віктор Циганков та Михайло Мудрик. Завдяки цим футболістам наші футболісти пробилися на чемпіонат Євро 2024-го року, а головний тренер Сергій Ребров встановив рекорд за кількістю вольових перемог на чолі збірної.

Раніше синьо-жовті під керівництвом Реброва врятувались у матчах з Північною Македонією (3:2 після 0:2), Мальтою (3:1 після 0:1) та Боснією і Герцеговиною (2:1 після 0:1).

Інші новини по матчу Україна – Ісландія

Нагадаємо, що чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня, а суперниками України по квартету Е будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.

Сергій Станіславович очолив збірну України у червні 2023 року та провів на цій посаді вже десять матчів, в яких наша команда здобула шість перемог, тричі зіграла внічию та зазнала однієї поразки.