«З ними нашій збірній було б простіше»: Буряк назвав двох гравців, яких не вистачатиме Реброву проти Ісландії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
499
1 голос
«З ними нашій збірній було б простіше»: Буряк назвав двох гравців, яких не вистачатиме Реброву проти Ісландії
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Колишній тренер київського Динамо та національної команди України Леонід Буряк поділився своїми думками щодо футболістів, яких не вистачатиме нашій збірній у грі проти ісландців.

Леонід Буряк відверто в ексклюзивному інтерв’ю для Sport-express.ua зізнався, що хавбека донецького Шахтаря Тараса Степаненка та вінгера київського Динамо Андрія Ярмоленка не вистачатиме збірній України у поєдинку фіналу плей-оф відбору до Євро-2024.

«Ярмоленко є Ярмоленко. Коли він грає в збірній і Динамо, то це одна команда, коли не грає – зовсім інша. Він і Степаненко протягом багатьох років доводили свою майстерність. З ними нашій збірній було б простіше. 

Ярмоленко вже зіграв за Динамо в товариському матчі, забив два м'ячі. Я бачив цю гру. Думав, стан Ярмоленка гірший, але він добре виглядав», – сказав Буряк.

🔥У нашому матеріалі також, крім Буряка, свої прогнози на гру з ісландцями дали Воробей, Сабо та Федорчук.

💣А коментатор Кирило Круторогов згадав українців в чемпіонаті Ісландії, та острів’ян в УПЛ.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.