«Не цурається чорнової роботи»: Левченко назвав гравця, який повинен замінити Циганкова у збірній України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
159
1 голос
«Не цурається чорнової роботи»: Левченко назвав гравця, який повинен замінити Циганкова у збірній України
Віктор Циганков. Фото: Google
Колишній півзахисник національної команди України та низки голландських клубів Євген Левченко назвав футболіста, який має замінити в стартовому складі збірної України на гру проти боснійців Віктора Циганкова.

Віктор Циганков не встиг відновитися від травми, яку він отримав у поєдинку за Жирону в рамках Ла Ліги, та не потрапив до заявки на матч збірної України з Боснією та Герцеговиною.

Євген Левченко вважає, що лідера каталонців у команді Сергія Реброва має замінити вінгер донецького Шахтаря Олександр Зубков.

«Зубков неймовірно спрогресував останнім часом. Він із легким нахабством і філігранними обіграшами класно зміщується справа наліво і в центр. Крім цього, він не цурається чорнової роботи, брати гру на себе і бити по воротах. Він має допомогти нашій збірній», –  розповів Левченко в інтерв'ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що колишній захисник збірної України Василь Кобін в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua поділився очікуваннями від гри та дав свій прогноз.

  • Сьогодні, 21 березня, національна збірна України у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024 зіграє з командою Боснії і Герцеговини.
  • У разі перемоги команда Реброва за п'ять днів зіграє у вирішальному матчі за путівку на чемпіонат Європи з переможцем пари Ізраїль – Ісландія.
  • Віктор Циганков усього у поточному сезоні провів за Жирону 27 матчів: шість голів, чотири результативні передачі
  • Transfermarkt оцінює вінгера в 25 мільйонів євро.