«Палата з вирішення спорів УАФ не працює»: Кучер шокував заявою про заборгованість Дніпра-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
137
2 голоси
«Палата з вирішення спорів УАФ не працює»: Кучер шокував заявою про заборгованість Дніпра-1
Олександр Кучер. Фото: Google
Колишній головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер розповів, що дніпровський клуб й досі не погасив заборгованість перед ним згідно з трудовим договором.

Олександр Кучер запевнив, що спортивний клуб Дніпро-1, який був винен йому енну суму грошей, й досі не погасив заборгованість перед ним.

«Минулого року я подав позов щодо заборгованості Дніпра-1 переді мною – заробітної плати за три місяці та бонусів за друге місце у сезоні-2022/23.

Однак у цьому питанні нічого ще не розглянуто. Як я розумію, поки що палата з вирішення спорів УАФ не працює. Тож чекаю, коли її працівники проведуть засідання, на якому стосовно мене буде прийняте якесь рішення», – сказав Кучер в коментарі  Sport.ua.

  • Олександр Кучер подав у відставку з посади головного тренера СК Дніпро-1 після поразки команди у четвертому турі УПЛ від київської Оболоні (1:2).
  • Фахівець очолив Дніпро-1 у сезоні 2022/23, після того, як команду залишив хорватський спеціаліст Ігор Йовічевіч, який у свою чергу перебрався до донецького Шахтаря.
  • Під керівництвом Кучера Дніпро-1 провів 46 матчів, у 25 із них він святкував перемогу, дев'ять зіграв внічию і 13 програв.
  • Контракт фахівця з дніпровським клубом був розрахований до літа 2024 року.