«Він же п’яниця»: Сабо закликав перестати писати і згадувати про ексфорварда Динамо і збірної України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
27392
16 голосів
«Він же п’яниця»: Сабо закликав перестати писати і згадувати про ексфорварда Динамо і збірної України
Артем Мілевський. Фото: Інстаграм
Легенда українського футболу Йожеф Сабо прокоментував інформацію про те, що Анатолій Тимощук буде судитися з УАФ у спортивному арбітражному суді в Лозанні, згадавши про Артема Мілевського.

Йожеф Сабо в інтерв’ю сайту Sport-express.ua висловив власну думку про рішення Анатолія Тимощука подати позов проти УАФ у спортивний арбітражний суд в Лозанні.

На його думку, Тимощук однаково не повернеться в Україну.

«Навіть якщо він виграє суд, то в Україну не повернеться, його не пустять, хіба що під іншим прізвищем якось. Тимощук сам винен. Багато хлопців повернулися з Росії, а він ще судитися почав».

Сабо підкреслив, що Тимощук назавжди заплямував власну репутацію.

«Треба було думати не про гроші, а про свій престиж і сім'ю. Він кинув своїх дітей, не платить аліменти. Це показує, яка Тимощук нехороша людина. Не такий він уже й великий футболіст, щоб про нього говорити».

Також легендарний тренер вирішив згадати й про колишнього нападника Динамо та національної збірної України Артема Мілевського.

«Ось зараз про Мілевського щодня пишуть. Він же п'яниця! Навіщо про нього стільки писати? Таку людину не можна ставити в приклад дітям».

Сабо заявив, що Мілевський не заслуговує на таку велику увагу.

«Так, Мілевський був хорошим футболістом, але пішов іншим шляхом. Вилікувався від алкоголізму – молодець! Але не варто про нього писати постійно, є більш гідні люди, які заслуговують на увагу», – сказав Сабо.

  • Нагадаємо, що Тимощук після початку повномасштабного вторгнення залишився працювати у тренерському штабі Зеніту, за що УАФ позбавила його усіх спортивних регалій, здобутих в Україні;
  • Мілевський виступав за Динамо з 2002 по 2013 рр. У 274 матчах він забив 86 голів та віддав 53 результативні передачі;
  • Також у період із 2006 по 2012 рр. в активі нападника 50 матчів у складі збірної України (вісім голів, чотири асисти).