«Рука Монзуль вже відчувається»: у клубі УПЛ оцінили суддівство після приходу Шевченка в УАФ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
11425
5 голосів
«Рука Монзуль вже відчувається»: у клубі УПЛ оцінили суддівство після приходу Шевченка в УАФ
Катерина Монзуль. Фото: Google
Директор київської Оболоні Олександр Різниченко поділився думками щодо змін у суддівстві в чемпіонаті України після призначення Катерини Монзуль головою комітету арбітрів УПЛ.

Олександр Різниченко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua розповів про інцидент після поєдинку 21-го туру УПЛ між Оболонню та Поліссям.

Також директор «пивоварів» заявив, що з приходом Катерини Монзуль у комітет арбітрів УАФ суддівство змінилося у кращу сторону.

«Мене дуже радує те, що в УПЛ у весняній частині чемпіонату немає гучних суддівських скандалів. Наші арбітри вміють добре судити і на ВАРі, і на полі. 

Це дуже великий плюс, який стався після приходу Шевченка, Монзуль та нової команди УАФ. Рука Монзуль вже відчувається у суддівському корпусі. Дай Бог, щоб і надалі так відбувалося». 

Менеджер Оболоні вважає, що жодної серйозної помилки наші арбітри у другій частині сезону не допустили.

«Після чотирьох турів я не побачив якихось неправильних рішень прийнятих арбітрами. Так, був скандальний епізод у матчі Шахтар – Кривбас, коли Криськів і Бондаренко розіграли м’яч без свистка арбітра, але за правилами вони діяли вірно, це більше питання фейр-плей», – сказав Різниченко.

  • Після перемоги над Поліссям Оболонь піднялася на 13-ту сходинку у таблиці. В активі команди 18 набраних очок.
  • Наступну гру в УПЛ Оболонь проведе 30 березня вдома проти Шахтаря.