Буткевич чекав інших результатів: Полісся змінило тренера і програло черговий матч в чемпіонаті України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
381
3 голоси
Буткевич чекав інших результатів: Полісся змінило тренера і програло черговий матч в чемпіонаті України
Денис Шурман вилучає Сергія Чоботенка. Фото: ФК Полісся
У суботу, 16 березня, Оболонь вдома обіграла Полісся (1:0) у рамках 21-го туру чемпіонату України. Автором переможного голу став Руслан Черненко.

Оболонь сенсаційно здолала Полісся Геннадія Бутевича (1:0) у 21-му турі УПЛ завдяки фантастичному голу Руслана Черненка.

💣Відео голу Черненка у ворота Полісся дивіться у нашому телеграм-каналі

Для житомирян, яких вперше на гру у ролі в.о. головного тренера вивів Сергій Шищенко, все не задалося із самого початку.

Вже на другій хвилині зустрічі Полісся залишилося у меншості після прямого вилучення Сергія Чоботенка за фол «останньої надії». Зазначимо, що оборонця у незручне становище своєю передачею поставив В’ячеслав Танковський.

Оболонь зуміла реалізувати свою перевагу вже через вісім хвилин. Хоча, допомогла цьому не якась яскрава комбінація у більшості, а фірмовий дальній удар Руслана Черненка метрів із 25.

Хавбек «зняв павутиння» із дев’ятки воріт Дениса Бойка, вдало зігравши на підборі після неточного виносу м’яча від дебютанта гостей Василя Кравця. Той вийшов на поле після вилучення Чоботенка аби компенсувати втрату в обороні.

Диво-голу Черненка судилося стати єдиним у цій зустрічі.

16 березня. 15:30. Київ. Стадіон «Оболонь Арена»

Оболонь – Полісся – 1:0

Гол: Черненко, 10

Вилучення: Чоботенко, 2

  • Оболонь піднялася на 13-ту сходинку у таблиці. В активі команди 18 набраних очок;
  • Полісся залишається на шостій позиції – 33 бали;
  • Наступну гру в УПЛ Оболонь проведе 30 березня вдома проти Шахтаря. Полісся у цей же день у рідних стінах зіграє проти Чорноморця.