«Було складно»: Шовковський відреагував на перемогу над Зорею та розповів про втрати Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
156
1 голос
«Було складно»: Шовковський відреагував на перемогу над Зорею та розповів про втрати Динамо
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський підбив підсумок поєдинку 21-го туру УПЛ проти луганської Зорі, у якому його підопічні здобули впевнену перемогу (2:0).

Результатом задоволений. Олександр Шовковський не став нахвалювати своїх підопічних за перемогу над Зорею у 21-му турі УПЛ (2:0), але й особливо не сварив за малу кількість гольових нагод та результативних ударів.

«Безумовно, погодні умови мали вплив на дії гравців. Те, про що ми домовлялися перед грою, гравці намагалися виконувати, хоч безумовно були певні моменти, зокрема швидкість руху м’яча, адже інколи м’яч зовсім зупинявся, і деякі інші моменти.

Було складно, але ми намагалися високо пресингувати, одразу вступати у відбір, більше володіти м’ячем, контролювати ситуацію, розхитувати оборону суперника. Вважаю, що в принципі нам це вдалося». 

Розповів керманич киян і про найближчі плани його команди під час міжнародної паузи на матчі збірних.

«На сьогоднішній день ми не маємо запланованих спарингів. Будемо дивитися на те, скільки хлопців залишиться і буде готуватися у складі команди.

Зараз не тренуються в групі Ярмоленко, Царенко, Буяльський, Супряга, Малиш, Ігнатенко. Ще 12 гравців викликані до лав збірних. До того ж довикликали Тимчика», – цитує Шовковського клубна пресслужба Динамо. 

  • Після перемоги над Зорею Динамо має у доробку 38 очок та займає четверту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від Шахтаря, який окупував перший рядок, складає два пункти.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді зіграє проти Ворскли. Поєдинок в Полтаві заплановано на 31 березня. Початок гри о 15:30.