У Калитвинцева у Поліссі був конфлікт: відомо, чому фахівець пішов у відставку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1175
1 голос
У Калитвинцева у Поліссі був конфлікт: відомо, чому фахівець пішов у відставку
Юрій Калитвинцев. Фото: Google
Стало відомо, чому вже колишній головний тренер житомирського Полісся Юрій Калитвинцев покинув команду після поразки від ФК Олександрія (1:2). Справа не тільки в результатах «вовків».

У понеділок, 11 березня, стало відомо, що Юрій Калитвинцев пішов у відставку за власним бажанням з посади головного тренера Полісся. Про це повідомив власник житомирського клубу Генадій Буткевич.

Але все не так просто, як може здатися на перший погляд. За інформацією Sport.ua, Калитвинцев мав напружені стосунки зі спортивним директором клубу Володимиром Теслею.

Джерело також повідомляє, що ключовим моментом розбіжностей було різне бачення формування команди. Екснаставник «вовків» хотів підсилитися досвідченими українцями, а Тесля вважав, що клуб має орієнтуватися на легіонерів і для цього навіть запросили нового шеф-скаута Анатолія Волкова.

Також Калитвинцев хотів підписати Олександра Піхальонка та Олексія Гуцуляка з Дніпра-1, але подібні ідеї не були підтримані з боку керівництва. Замість лідерів команди Юрія Максимова житомирці підписали бразильця Теллеса Косту та француза Ясіна Фортуне.

  • Фахівець очолював команду з червня 2021 року і вивів житомирську команду з Першої ліги в УПЛ.
  • Полісся провело 20 матчів, набрало 33 очки і посідає шосте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Безвиграшна серія житомирської команди становить шість поєдинків – чотири поразки і дві нічиї.
  • У наступному турі Полісся зіграє на виїзді проти київської Оболоні в суботу, 16 березня.