Калитвинцев пішов у відставку з посади наставника Полісся: Буткевич оголосив про рішення фахівця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
434
1 голос
Калитвинцев пішов у відставку з посади наставника Полісся: Буткевич оголосив про рішення фахівця
Юрій Калитвинцев. Фото: ФК Полісся
Президент та власник Полісся Геннадій Буткевич повідомив, що Юрій Калитвинцев самовільно подав у відставку з посади головного тренера команди після поразки від Олександрії в 20-му турі УПЛ (1:2).

Інсайди та чутки, що ширилися мережею вже кілька діб, підтвердилися. Мова про відставку Юрія Калитвинцева з посади головного тренера Полісся.

Про те, що Калитвинцев вже сказав «дякую і прощавайте» гравцям та представникам клубу з Житомира, підтвердив особисто президент «вовків» Геннадій Буткевич.

«Юрій Миколайович Калитвинцев прийняв рішення самостійно піти у відставку. Це було надважке для нього рішення, так само і для мене — погодити його. Юрій Калитвинцев — людина, яку я надзвичайно поважаю. З кожним роком нашої співпраці ця повага ставала тільки сильнішою.

У нас сформувалися тісні і довірчі стосунки, які я дуже ціную і ніколи не забуду того, що він зробив для футбольного клубу Полісся», – цитує Буткевича пресслужба Полісся.

  • Після 20-ти турів Полісся має в доробку 33 очки, які дозволяють житомирянам займати шосту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі «вовки» на виїзді зіграють проти Оболоні. Поєдинок у Києві заплановано на 16 березня. Початок гри о 15:30.