Чи збирається Зоря бойкотувати матч з Динамо через борги? Циганик відповів на питання

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
124
2 голоси
Чи збирається Зоря бойкотувати матч з Динамо через борги? Циганик відповів на питання
Гравці Зорі. Фото: Google
Відомий вітчизняний футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думками щодо можливого бойкоту з боку луганської Зорі поєдинку проти Динамо в рамках УПЛ.

Інсайдер Ігорь Бурбас повідомив, що гравці Зорі погрожують керівництву клубу бойкотом матчу з Динамо, який має відбутись завтра, 12 березня, о 15:30. Причина – кількамісячна заборгованість по зарплаті та преміальним.

Ігор Циганик підтвердив, що борги перед футболістами Зорі у клубу дійсно є.

«Борги у Зорі є, і борги достатньо серйозні. Тобто, наскільки я розумію, не отримали ще преміальні за деякі матчі минулого сезону досвідчені футболісти. 

Саме вони вимагають, щоб з ними якомога швидше розрахувалися, тому що десь в них є внутрішня підозра, що з ними взагалі можуть не розрахуватися. Ці розмови постійно існують. У Зорі також були борги щодо зарплатні».

Журналіст також зізнався, що у луганців є деякі проблеми з фінансуванням.

«Зараз Геллер поставив завдання спробувати поборотися за єврокубки, набирати очки і дотягнутися хоча б до старту в єврокубках, а далі – вже як буде. Команда без призових від єврокубків почуває себе дуже некомфортно.

Все-таки, як би там не було, 3 млн, а інколи й більше, – з цього жила Зоря. Зараз команда внизу турнірною таблиці, і є певні проблеми з фінансуванням».

Коментатор заявив, що не чув інформації щодо бойкоту гравцями Зорі поєдинку з Динамо.

«Звичайно, розмови є. Але чи було оголошено про бойкот матчу з Динамо? Наскільки я розумію, такого не було. Але постійно вимагають. Цілком не виключено, що така ситуація в Зорі може статися, що в певний момент вони скажуть: «Поки ви не заплатите, то ми на футбольне поле не вийдемо». 

Але до завтрашнього поєдинку вже готується. Без орендованих буде складно, але подивимося», – сказав Циганик в ефірі авторського каналу на ютубі.

Раніше у нас виходив матеріал, у якому Бутко, Імереков та Громов розповіли про ситуацію із заборгованістю в Зорі.

Після 20-ти турів УПЛ Зоря має в активі 19 очок та посідає 12-те місце в турнірній таблиці, але у луганської команди є два матчі в запасі.