«Незадоволених немає»: в Дніпрі-1 відреагували на новину про заборгованість перед футболістами

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
65
1 голос
«Незадоволених немає»: в Дніпрі-1 відреагували на новину про заборгованість перед футболістами
Фото: СК Дніпро-1
Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман заявив, що тривалих затримок з виплатами зарплат гравцям у його клубі немає і бойкотувати матчі УПЛ ніхто не буде.

В'ячеслав Фрідман спростував інформацію, що в СК Дніпро-1 є величезні проблеми з фінансами, які вимірються тримісячними затримками з виплатами грошей по контрактам гравцям команди Юрія Калитвинцева.

«Футболісти кожен місяць отримують виплати. Футболісти кожен місяць отримують зарплату, наприклад перед Минаєм була виплата, до цього на зимових зборах, наступна буде під час паузи збірних. Все за планом, нічого надзвичайного. Незадоволених немає», –  розповів Фрідман в інтерв'ю телеграм-каналу Дніпрянин.

  • Після поразки від Руха у 20-му турі Дніпро-1 скотився на третю сходинку у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від донецького Шахтаря, який окупував перший рядок, складає два очки.
  • У наступному турі команда Юрія Максимова на виїзді зіграє проти ЛНЗ. Поєдинок у Черкасах заплановано на 12 березня. Початок гри о 13:00.