Дніпро-1 має серйозні проблеми: джерело повідомило, що гравці клубу три місяці не отримають заробітну плату

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
160
1 голос
Дніпро-1 має серйозні проблеми: джерело повідомило, що гравці клубу три місяці не отримають заробітну плату
Гравці Дніпра-1 слухають настанови від Юрія Максимова. Фото: СК Дніпро-1
Вітчизняні ЗМІ активно розповсюджують інформацію, що гравці СК Дніпро-1 вже рри місяці (з грудня минулого року) не отримують виплати за контрактами.

Чинний срібний призер української Прем'єр-ліги СК Дніпро-1 має серйозні фінансові проблеми. За інформацією порталу FootBoom, у клубі вже три місяці не виплачують зарплати. Мова йде про період з грудня 2023 року по лютий 2024 року.

Нагадаємо, що днями також з'явилася інформація про заборгованість і в луганській Зорі, через яку, начебто, команда навіть буде бойкотувати матч з Динамо в рамках 21-го туру УПЛ.

Sport-express.ua провів опитування кількох гравців Зорі, котрі підтвердили проблеми фінансового характеру у клубі Євгена Геллера.

  • Після поразки від Руха у 20-му турі Дніпро-1 скотився на третю сходинку у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від донецького Шахтаря, який окупував перший рядок, складає два очки.
  • У наступному турі команда Юрія Максимова на виїзді зіграє проти ЛНЗ. Поєдинок у Черкасах заплановано на 12 березня. Початок гри о 13:00.