«Це ж Динамо!»: Циганик розкритикував Шовковського за гру проти Вереса та згадав про Ярмоленка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
93
1 голос
«Це ж Динамо!»: Циганик розкритикував Шовковського за гру проти Вереса та згадав про Ярмоленка
Ігор Циганик. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думками про тренерські рішення Олександра Шовковського під час матчу Динамо та Вереса в рамках УПЛ.

Київське Динамо у 20-му турі УПЛ втратило очки у поєдинку проти Вереса (1:1), пропустивши із пенальті на 90+9-й хвилині від Марко Мрвальєвича.

Ігор Циганик відверто завив, що здивований деяким тренерським рішення Олександра Шовковського у цьому поєдинку.

«Мене турбує рішення тренерського штабу Динамо випустити проти Вереса чотирьох центральних захисників. Це ж Динамо! Ми розуміємо, що таке Динамо. Я розумію, що там останні хвилини, ті навішують. 

Але це Динамо, кваліфікація футболістів киян повинна дозволяти захищатися в тій кількості, якій потрібно. Коли ти знімаєш креативних футболістів, то розумієш, що обмежуєш можливість вибігти в контратаку».

Журналіст вважає, що повернення Андрія Ярмоленка допоможе киянам виривати перемоги у таких зустрічах, як з Вересом.

«Дуже чекаю на повернення Ярмоленка. Дуже важливою є зараз поява досвідченого футболіста, якраз в такий час, коли потрібно набирати очки в кожних поєдинках і вигризати очки навіть у невдалих матчах. Я впевнений, що якби був Ярмоленко на полі, то такої ситуації не склалося б», – сказав Циганик в ефірі авторського ютуб-каналу.

  • Зазначимо, що Динамо посідає четверту сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 35 набраних очок після 17 проведених поєдинків.
  • Верес розташовується на 15-й позиції, набравши 13 балів у 19 матчах.
  • У наступному турі підопічні Олександра Шовковського 12 березня вдома зустрінуться із Зорею, а рівняни 17 числа поїдуть в гості до Чорноморця.