Буткевич оновлює Полісся: колишній працівник Шахтаря очолив скаутський відділ та вже приклав руку до трансферу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
125
1 голос
Буткевич оновлює Полісся: колишній працівник Шахтаря очолив скаутський відділ та вже приклав руку до трансферу
Анатолій Волков. Фото: ФК Полісся
Житомирське Полісся повідомило про призначення на посаду шеф-скаута клубу Андрія Волкова. Раніше фахівець сім років працював у структурі донецького Шахтаря.

Амбітний дебютант УПЛ та один з головних претендентів на медалі поточного сезону Полісся створює власний скаутський відділ і вже запросив до співпраці колишнього працівника донецького Шахтаря Анатолія Волкова, який офіційно обійняв посаду шеф-скаута «вовків». 

«До обов’язків Волкова входить створення відділу скаутингу, набір співробітників, їхнє навчання, формування якісного складу головної команди клубу шляхом скаутингу та аналізу діючих гравців Полісся, системне підвищення ринкової вартості футболістів команди», – йдеться в повідомленні пресслужби Полісся.

За інформацією журналістів телеграм-каналу ТаТоТаке, ледь не в перший робочий день Волков вже приступив до справи. 

«Ернандес – очевидно, перша креатура нового шеф-скаута. 

Волков добре розуміється на латиноамериканському ринку. Як доказ – його пряме відношення до трансферів усіх бразильських легіонерів Шахтаря останніх двох сезонів».

  • Після 19-ти турів Полісся має в доробку 33 залікові пункти та посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі житомиряни вдома прийматимуть Олександрію. Поєдинок заплановано на 9 березня. Початок гри о 15:30.