Зозуля відреагував на новину про створення спільного з Коноплянкою агентства: що сказав ексфорвард Дніпра

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
679
1 голос
Зозуля відреагував на новину про створення спільного з Коноплянкою агентства: що сказав ексфорвард Дніпра
Роман Зозуля та Євген Коноплянка. Фото: Google
Колишній нападник національної збірної України Роман Зозуля прокоментував інформацію про те, що ексвінгер Дніпра та Шахтаря Євген Коноплянка планує займатися разом з ним агентською діяльністю.

Сьогодні, 11 березня, з’явилася новина, що Євген Коноплянка близький до остаточного завершення кар’єри

Також повідомлялось, що колишній вінгер збірної України разом з експартнером по Дніпру Романом Зозулею, збираються створити агентську компанію та займатися працевлаштуванням вітчизняних футболістів у європейських клубах.

В ексклюзивному коментарі сайту «Український футбол» Зозуля відреагував на ці чутки.

«Наберіть Коноплянку і запитайте в нього. Ми що будемо звертати увагу на все що пишуть? Я поки що утримаюсь від коментарів», – заявив Зозуля.

Нагадаємо, що вінгер 3 січня розірвав контракт з румунським ЧФР, до якого перейшов влітку на правах вільного агента після того, як у нього сплив термін дії трудової угоди з польською Краковією.

  • В поточному сезоні українець вийшов на поле у футболці румунського клубу лише в трьох матчах: сумарно всього 54 хвилин ігрового часу.
  • За час професійної кар'єри Коноплянка встиг пограти за українські Дніпро та донецький Шахтар, іспанську Севілью, німецький Шальке 04 та польську Краковію.
  • У футболці національнох збірної України Коно, як називають вболівальники Євгена, провів 87 поєдинків: 21 гол.