Достроковий розрив контракту: третього найкращого бомбардира в історії збірної України виставили за двері

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
462
0 голосів
Достроковий розрив контракту: третього найкращого бомбардира в історії збірної України виставили за двері
Євген Коноплянка, фото: ProSport
54 хвилини у чотирьох матчах без результативних дій – такий доробок Євгена Коноплянки у ЧФР Клуж, який оголосив про розставання з українським вінгером.

Пресслужба ЧФР Клуж оголосила про припинення співпраці з українським вінгером Євгеном Коноплянкою. Угода між футболістом та румунським клубом, яка була розрахована до літа 2025 року, розірвана за згодою сторін.

  • До Румунії 34-річний вінгер приїхав влітку 2023 року після трохи менше ніж півторарічних виступів за Краковію з польського Кракова.
  • За Клуж Коноплянка виступив лише у чотирьох матчах, у яких отримав лише 54 хвилини ігрового часу та не відзначився результативними діями.
  • Раніше повідомлялося, що румунський клуб має значні проблеми з фінансуванням, через що гравці вже три місяці не отримують зарплатню.
  • ЧФР після 21-го туру має в активі 36 очок та посідає другу сходинку в турнірній таблиці румунської Ліги 1. Відставання від ФКСБ, яка йде першою, складає вісім балів.
  • У 2010-2019 роках вінгер був основним гравцем збірної України, за яку у 87 матчах відзначився 21 голом. Це є третім показником після Андрія Шевченка (48) та Андрія Ярмоленка (46).