Скандальний гол Криськіва: комітет арбітрів УАФ відреагував на епізод у матчі Шахтар – Кривбас

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
431
2 голоси
Скандальний гол Криськіва: комітет арбітрів УАФ відреагував на епізод у матчі Шахтар – Кривбас
Дмитро Криськів. Фото: Шахтар (Донецьк)
Комітет арбітрів УАФ оцінив дії суддів у матчі 19-го туру УПЛ між Шахтарем та Кривбасом (5:2). У ситуації зі швидким розіграшем м'яча гравцями «гірників», що призвело до голу Дмитра Криськіва, вини арбітрів не знайдено.

Все згідно з буквою закону. Мова про скандальний гол півзахисника Дмитра Криськіва у поєдинку 19-го туру української Прем'єр-ліги між донецьким Шахтарем та Кривбасом (5:2).

Комітет арбітрів УАФ оцінив дії бригади суддів на чолі з Миколою Балакіним та не помітив у їх діях упередженості. Пояснення наступне:

«Гравці команди Шахтар швидко розіграли штрафний удар і забили гол у ворота команди суперника. 

Правилами гри це не заборонено, а, навпаки, дозволено. Звертаємо увагу арбітрів на більш чітке застосування методичних рекомендацій щодо управління штрафними ударами», – йдеться в поясненні Комітету арбітрів УАФ.

▶️ Відео всіх голів у матчі Шахтар - Кривбас дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після перемоги над Кривбасом Шахтар піднявся на третю сходинку у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. В активі «гірників» 35 залікових очок. Відставання від Дніпра-1, який посідає перший щабель, складає один пункт.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на формально домашньому полі,  гра пройде у Львові, прийматиме ковалівський Колос. Поєдинок заплановано на 8 березня. Гра має розпочатися о 18:00.