Феєричний розгром з присмаком скандалу: Шахтар розтрощив Кривбас в матчі з сімома голами і вилученням

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
564
3 голоси
Феєричний розгром з присмаком скандалу: Шахтар розтрощив Кривбас в матчі з сімома голами і вилученням
Юхим Конопля, Ярослав Ракицький та Данило Сікан. Фото: ФК Шахтар
У неділю, 3 березня, Шахтар у домашньому матчі здолав Кривбас (5:2) у рамках 19-го туру чемпіонату України. Гості були вимушені догравати зустріч у меншості.

Шахтар обіграв Кривбас (4:2) у поєдинку 19-го туру УПЛ. Головними героями протистояння стали Артем Бондаренко та Дмитро Криськів.

«Гірники» відкрили рахунок у зустрічі на десятій хвилині силами Юхима Коноплі, який опинився у потрібному місці у потрібний час після сейву Андрія Кліщука, який відбив удар головою від Бондаренка.

Кривбас зумів відігратися вже через десять хвилин. Підопічні Юрія Вернидуба провели стрімку атаку, у якій флангову передачу від Івана Дібанго з меж штрафного майданчику замкнув Прінс Аду.

Вдруге Шахтар вийшов вперед вже через дві хвилини. Господарі, незважаючи на їхнього гравця, що лежав на газоні, швидко розіграли штрафний, і Криськів вразив кут воріт суперника після пасу Бондаренка. Футболісти Кривбасу апелювали до головного арбітра, але безрезультатно.

Катастрофічною для Кривбасу стала ситуація на 57-й хвилині після прямого вилучення з поля Хрвоє Ілича.

Шахтар дуже вдало зумів реалізувати більшість. На 68-й хвилині більярдним ударом з меж штрафного майданчика із передачі Зубкова відзначився Бондаренко, а на 82-й дубль оформив Криськів.

До честі гравців Кривбасу, вони навіть у такій ситуації не кинули грати та спромоглися на ще один гол на 85-й хвилині гри, автором якого став Тимур Стецьков.

Однак останнє слово у матчі залишилося за Шахтарем. На 90+й хвилині відзначився Лассіна Траоре, який вийшов на зміну.

3 березня. 18:00. Львів. Стадіон «Арена Львів»

Шахтар – Кривбас – 5:2

Голи: Конопля, 10, Криськів, 22, 82, Бондаренко, 68, Траоре, 90+3 – Аду, 20, Стецьков,85

Вилучення: Ілич, 57

  • Шахтар вийшов на третє місце у таблиці. В активі команди 35 набраних очок у 17 поєдинках. Наступну гру хлопці Маріно Пушича проведуть 8 березня вдома проти Колоса;
  • Кривбас залишився на другій позиції, маючи 37 балів після 19 матчів. Наступна гра в червоно-білих запланована на 9 березня. Вони вдома приймуть Оболонь.