«Обговорюють, як косити від ТЦК»: Буяльський перервав розмову Ярмоленка з Мілевським – фанати відреагували

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1998
4 голоси
«Обговорюють, як косити від ТЦК»: Буяльський перервав розмову Ярмоленка з Мілевським – фанати відреагували
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
На матчі 19-го туру чемпіонату України між київським Динамо та одеським Чорноморцем відбулася розмова між Андрієм Ярмоленком, Віталієм Буяльським та Артемом Мілевським. Фанати прокоментували подію.

У суботу, 2 березня, відбувся матч 19-го туру УПЛ між Динамо та Чорноморцем. Зустріч завершилась із рахунком 1:0 на користь київського клубу.

На поєдинку був присутній колишній нападник біло-синіх Артем Мілевський, який провів розмову із травмованим вінгером команди Олександра Шовковського – Андрієм Ярмоленком.

Їх спілкування перервав Віталій Буяльський, який не потрапив у заявку столичного гранду на гру через проблеми з гомілковостопним суглобом правої ноги. 

Відзначимо, що поки Ярмоленко спілкувався із Мілевським, Андрій посміхався, але коли підійшов його травмований партнер, то вираз обличчя вінгера змінився. 

▶️Відео розмови Мілевського Ярмоленка та Буяльського дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Про що розмовляли нинішні гравці та колишній футболіст не чутно, але вболівальники у коментарях в соціальних мережах висловили свої думки щодо ймовірних тем обговорення зірками Динамо.

«Та про що завгодно, вони звичайні люди, звичайні військовозабов'язані. Можливо, обговорюють, як косити від ТЦК, бо вони вже непотріб в спорті», – ander_libeha

«Про те, як нафіга не робити, нічого не добитись і заробляти круті бабки», – antithesist

«Мілевський міг розповідати, як він раніше круто грав у футбол. І про те, як він докотився до такого життя. А підійшов до них буя, одужуй швидше», – sergey_hare

«Згадували, як бухали разом», – shum_igor_nykolayovich

«Третього шукали», – prytularoman

  • Буяльський провів 14 матчів в УПЛ за Динамо, відзначившись сімома забитими м'ячами та п’ятьма результативними передачами.
  • Ярмоленко зіграв за киян у 2023 році дев'ять матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, один асист.
  • Мілевський виступав за Динамо із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі). Артем офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.