«Вирішити згідно із законом»: спортивний директор Шахтаря відреагував на скандал у матчі з Олександрією

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
365
1 голос
«Вирішити згідно із законом»: спортивний директор Шахтаря відреагував на скандал у матчі з Олександрією
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна сказав, що він не знав, що Олександрія не заявила півзахисника Івана Калюжного на матч 18-го туру УПЛ проти його клубу (0:0).

Даріо Срна запевнив, що ні він, ні будь-хто інший з представників його клубу не знав, що півзахисник Олександрії Іван Калюжний не мав права грати у поєдинку 18-го туру між Олександрією та Шахтарем (0:0).

«Звичайно, ми не знали. Ми в цій грі втратили чотирьох футболістів: Матвієнка, Зубкова, Егіналду, Степаненка. Тут має йти на совість Олександрія, а не Шахтар.

Я не знав про це. Дізнався наступного дня. КДК і Федерація мають розглянути справу та вирішити згідно із законом, як вона має бути», – сказав Срна в ефірі УПЛ ТБ.

Нагадаємо, що у матчі Олександрія – Шахтар в складі господарів на поле вийшов Іван Калюжний, який не був заявлений за олександрійський клуб на поточний сезон в УПЛ.

Олександрія вже визнала свою провину і тепер команда майже гарантовано отримає за матч із Шахтарем технічну поразку (0:3).

  • До винесення офіційного рішення про технічну поразку Олександрія має в активі 17 очок та займає в турнірній таблиці УПЛ 11-ту сходинку. Шахтар з 32-ма пунктами йде п'ятим. 
  • У 19-му турі «гірники» вдома прийматимуть Кривбас, а Олександрія зіграє з Зорею. Обидва поєдинки мають бути зіграні сьогодні, 3 березня.