УАФ позичила 700 тисяч євро у партнерів: джерело розповіло, для чого знадобилися гроші

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
356
1 голос
УАФ позичила 700 тисяч євро у партнерів: джерело розповіло, для чого знадобилися гроші
Будинок футболу. Фото: Google
Керівництво УАФ позичило у своїх ділових партнерів близько 700 тис євро терміном на два місяці для нагальних потреб організації, а саме проведення зборів національної збірної України.

Чутки про фінансові проблеми в УАФ, після того, як було проведено моніторинг діяльності цієї громадської організації з ініціативи нового керівництва, здається, абсолютно правдиві.

Принаймні про це можна говорити після того, як стало відомо, що УАФ позичило в ділових партнерів близько 700 тис євро терміном на два місяці із формулюванням «для нагальних потреб».

Завдяки цим коштам стане можливим проведення збору в Іспанії для національної збірної України перед стиковим матчем з командою Боснії і Герцеговини за потрапляння до фінальної частини чемпіонату Європи. Про це з посиланням на власні джерела повідомив портал Sport.ua.

Збір в Mарбельї має розпочатися 13 березня.

Нагадаємо, що національна збірна України завершила 2023 рік на 22-й позиції у рейтингу ФІФА, що є найкращим показником за останні десять років. 

Однак в оновленому табелі про ранги втратила дві позиції й нині посідає 24-й рядок.

  • У підсумковій турнірній таблиці Групи С Італія з 14-ма очками посіла другу сходинку і пройшла на Євро-2024 року напряму.
  • Підопічні Сергія Реброва навесні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.