Підсумкова турнірна таблиця групи С: Англія та Італія їдуть на Євро-2024, Україна готується до плей-оф

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1785
0 голосів
Підсумкова турнірна таблиця групи С: Англія та Італія їдуть на Євро-2024, Україна готується до плей-оф
Збірна України. Фото: Оксана Васильєва
Сьогодні, 20 листопада, відбулися матчі останнього туру групового раунду кваліфікації чемпіонату Європи в групі С, де зокрема виступала національна збірна України.

Після сьогоднішнього ігрового дня визначилися імена ще трьох учасників фінальної частини Євро-2024. До Німеччини, Іспанії, Шотландії, Франції, Туреччини, Бельгії, Австрії, Португалії, Англії, Угорщини, Словаччини, Албанії, Данії, Нідерландів, Швейцарії, Румунії і Сербії приєдналися Чехія, Словенія і Італія.

Скуадра Адзурра набрала однакову кількість очок з командою Сергія Реброва, але фінішувала вище за нашу збірну завдяки перевазі в особистих зустрічах (2:1, 0:0). 

Ще в одному матчі нашого квартету англійці розійшлися миром з македонцями. Наприкінці першого тайму Барді не реалізував пенальті, але тут же добив м'яч у ворота після сейва Пікфорда. По перерві Кейн, що вийшов на заміну, відновив паритет.

Північна Македонія – Англія – 1:1

Голи: Барді, 41 – Кейн, 59.

20 листопада. Скоп’є. Національна арена ім. Тоше Проескі. 

Таким чином, від нашої відбіркової групи прямі путівки на Євро-2024 отримали Англія та Італія – фіналісти попереднього чемпіонату Європи.

Збірна України спробує пробитися на континентальну першість через плей-оф, жеребкування якого відбудеться 23 листопада. Серед наших потенційних суперників команди Польщі, Естонії, Вельсу/Хорватії, Ізраїлю, Фінляндії, Ісландії та Боснії і Герцеговини.