Фінансові проблеми УАФ можуть стати ще серйознішими: Шевченко планує звернутися до правоохоронних органів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
386
0 голосів
Фінансові проблеми УАФ можуть стати ще серйознішими: Шевченко планує звернутися до правоохоронних органів
Будинок футболу. Фото: УАФ
На сьогоднішній день фінансова дірка у бюджеті Української асоціації футболу складає близько двох мільйонів євро, проте ця сума може значно збільшитися.

Дефіцит у два мільйони євро в бюджеті УАФ це неофіційний підсумок проведеної однієї з зарубіжних аудиторських компаній перевірки фінансової діяльності цієї громадської організації.

Фінансові проблеми Української асоціації футболу можуть бути й більшими, проте точну суму можна буде назвати тільки після появи офіційних документів.

Цей аудиторський вердикт очікується в квітні, повідомляє Sport UA.

Зазначається, у випадку офіційного підтвердження дефіциту в бюджеті УАФ без допомоги правоохоронних органів для вияснення винних, не обійтися.

  • Колишній президент УАФ Андрій Павелко ще з листопада 2022 року перебуває під активним слідством у справі про розкрадання коштів на будівництво заводу з виготовлення штучних полів.
  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.