Перший скандал в УПЛ після перерви: Шахтарю можуть дати перемогу над Олександрією – деталі безглуздої ситуації

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
836
1 голос
Перший скандал в УПЛ після перерви: Шахтарю можуть дати перемогу над Олександрією – деталі безглуздої ситуації
Педріньо і Кирило Ковалець борються за м'яч, фото: ФК Олександрія
Шахтар, який зіграв внічию проти Олександрії (0:0) у гостьовому матчі 18-го туру УПЛ, може отримати повноцінні три очки. За команду Руслана Ротаня міг зіграти незаявлений футболіст.

Олександрії можуть присудити технічну поразку за домашній матч із Шахтарем (0:0) у рамках 18-го туру чемпіонату України.

Як повідомив у своєму авторському телеграм-каналі журналіст Володимир Звєров, хавбек команди Руслана Ротаня Іван Калюжний, який взяв участь у матчі, міг бути ще не заявленим за команду.

«Хавбек Олександрії Калюжний зіграв проти Шахтаря, хоча, схоже, ще не заявлений за олександрійців. У паспорті гравця (документі, яким послуговується арбітр матчу) – останній клуб досі ЛНЗ».

Якщо дані підтвердяться, з Шахтарю присудять перемогу.

«Першу частину сезону він провів у оренді в ЛНЗ, а взимку повернувся до Олександрії. Поява на полі незаявленого гравця – це технічна поразка 0:3», – написав журналіст у телеграм-каналі «Звєров Про Футбол».

Його колега Ігор Бурбас у одноіменному телеграм-каналі додав, що Олександрія дізналася про дану колізію 27 лютого через годину після контрольної гри з Інгульцем (0:0). Команду проінформував один з працівників Шахтаря.

  • Зазначимо, що Калюжний у матчі проти Шахтаря провів на полі усі 90 хвилин. Усього в його активі п’ять матчів за команду Ротаня;
  • Олександрія розташовується на 11-му місці у таблиці УПЛ, маючи в активі 17 очок після 17 проведених матчів;
  • Шахтар знаходиться на четвертій позиції із 32 набраними балами у 16 поєдинках.