«Судді вкрали у нас гол»: Пушич залишився незадоволеним суддівством у грі з Марселем

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
290
0 голосів
«Судді вкрали у нас гол»: Пушич залишився незадоволеним суддівством у грі з Марселем
Маріно Пушич, фото: Google
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич дав пресконференцію після матчу 1/16 фіналу Ліги Європи з Марселем (2:2). Тренер залишився незадоволеним суддівством.

Пушич після гри з Марселем (2:2) у Лізі Європи залишився незадоволеним суддівством. Тренер Шахтаря вважає, що у його команди вкрали гол.

«Щодо суддівства, то це очевидно, і я вже з гравцями це обговорював зараз. Я не така людина, яка любить говорити про арбітрів, бо я дуже поважаю їхню роботу, але це була очевидна помилка – це чистий гол, який мав бути в нас у першому таймі. На жаль, рішення не на нашу користь, хоча повинно було бути навпаки». 

Також Пушич висловився про травму Тараса Степаненка.

«Він дуже добре тренувався в перші 10 днів, а потім, на жаль, травмувався. Але пізніше він повернувся на останньому етапі тренувань. Ми завжди обговорюємо це з медичним персоналом, із самим гравцем.

Тарас – дуже досвідчений футболіст із сильним характером, що він також показав зараз. Так, ми мали інші варіанти, але не всі були здатні замінити його. Тому ми ухвалили це рішення, і воно було правильним. Але він мав вийти з гри раніше. Я був дуже задоволений його зусиллями та грою», – наводить слова Пушича офіційний сайт Шахтаря.

  • Матч-відповідь у Франції між командами пройде 22 лютого. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.