Неймовірна гольова перестрілка на очах у Шевченка: Шахтар і Марсель влаштували шоу у Лізі Європи

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
398
2 голоси
Неймовірна гольова перестрілка на очах у Шевченка: Шахтар і Марсель влаштували шоу у Лізі Європи
Футболісти Шахтаря святкують взяття воріт. Фото: Getty Images
У четвер, 15 лютого, донецький Шахтар у домашній зустрічі в Гамбурзі розписав бойову нічию із Марселем (2:2) у першій грі стикових матчів Ліги Європи сезону 2023/24.

Шахтар розписав мирову із Марселем (2:2) у першій грі в рамках стикових матчів Ліги Європи.

🔥 Відео голів матчу дивіться у нашому телеграм-каналі

Перший тайм був без голів, а от у другій половині зустрічі вболівальники побачили одразу чотири взяття воріт.

Рахунок у грі на 64-й хвилині відкрили гості силами П’єра-Емеріка Обамеянга, який забив із флангової передачі Жонатана Клосса. Таким чином, форвард Марселя із 30 голами став найкращим бомбардиром в історії Ліги Європи на рівні із Радамелєм Фалькао.

Шахтар відповів вже за чотири хвилини голом Миколи Матвієнка. Захисник опинився у потрібному місці в потрібний час після подачі зі штрафного та, скориставшись вдалим відскоком, спрямував м’яч у сітку.

Вже незабаром в українській команді сталася вимушена заміна. Травму отримав капітан Тарас Степаненко, який красномовно тримався за задню поверхню стегна. Замість нього вийшов Єгор Назарина.

На 77-й хвилині гри за Шахтар дебютував бразильський вінгер Кевін, за якого донеччани у січні сплатили Палмейрасу 12 мільйонів євро.

Марсель вдруге вийшов перед на останній хвилині основного часу завдяки голу Ілімана Ндіає, однак вже за три хвилини донеччани знову відігралися. Передачу від Олександра Зубкова влучним ударом головою замкнув Егіналду, врятувавши таким чином нічию для Шахтаря.

Цікаво, що на матчі був присутнім новий президент УАФ Андрій Шевченко, який дивився його у компанії спортивного директора Шахтаря Даріо Срни.

Андрій Шевченко та Даріо Срна. Скрін: Megogo

15 лютого. 19:45. Гамбург. Стадіон «Фолькспаркштадіон»

Шахтар – Марсель – 2:2

Голи: Матвієнко, 68, Егіналду, 90+3 – Обамеянг, 64, Ндіає, 90

  • Зазначимо, що матч-відповідь між командами пройде 22 лютого;
  • Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.