«Новачки прибули в різному стані»: Калитвинцев розповів про нових гравців Полісся

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
245
0 голосів
«Новачки прибули в різному стані»: Калитвинцев розповів про нових гравців Полісся
Юрій Калитвинцев, фото: Google
Головний тренер житомирського Полісся Юрій Калитвинцев розповів, чи залишився він задоволеним роботою клубу на трансферному ринку.

Юрій Калитвинцев висловився про новачків Полісся та про їх адаптацію до нової команди напередодні повернення УПЛ.

«Новачки прибули в різному стані. Але якості в цих гравців дуже хороші: це і індивідуальна майстерність, і розуміння гри, і найголовніше - здатність до навчання. Вони слухають, вони стараються виконувати те, що ми від них вимагаємо».

Калитвинцев також розповів, чому команда раніше повернулася до Житомира.

«Ми спеціально приїхали раніше до Житомира. По-перше, тому що скучили за Україною, за Києвом, за Житомиром. По-друге, тому що потрібна адаптація. Це і поля, і погода. Потрібно звикнути до тих умов, в яких ми будемо грати», – сказав тренер в коментарі для офіційного сайту клубу.

  • Першим новачком клубу цього року став французький правий півзахисник Яссін Фортюн, який має досвід виступів у складі лондонського Арсенала.
  • Згодом Полісся офіційно оголосило про підписання колишнього лівого захисника київського Динамо та донецького Шахтаря Богдана Михайліченка.
  • Клуб також погодив контракт з нападником Мендешем Кравейру Венделлом Габріелем. Раніше 19-річний бразилець грав за молодіжну команду Дніпра-1.
  • Ще одним бразильським новачком Полісся став півзахисник Таллес Маседо Толедо Коста, вихованець Сан-Паулу.
  • 9 лютого клуб офіційно оголосив про трансфер 23-річного нападника Звягеля Дениса Ндукве.