Полісся послабило конкурента: команда Калитвинцева підписала легіонера із Дніпра-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1015
0 голосів
Полісся послабило конкурента: команда Калитвинцева підписала легіонера із Дніпра-1
Мендеш Кравейру Венделл Габріел. Фото: ФК Полісся (Житомир)
Дебютант УПЛ житомирське Полісся погодило офіційний контракт з нападником Мендешем Кравейру Венделлом Габріелем. Раніше 19-річний чарівник м'яча грав за молодіжну команду Дніпра-1.

Українців – в оренду, легіонерів на контракт. Головний тренер Полісся Юрій Калитвинцев продовжує комплектувати склад своєї комани на другий етап УПЛ. 

Напередодні стало відомо, що одразу два хавбеки житомирян Дмитро Шастал та Денис Янаков вирушили в оренду до Вереса з Рівного, й от – одне вакантне місце у заявці вже зайнято.

Новачком «вовків» став Мендеш Кравейр Венделл Габріел. Нападник уклав контракт з Поліссям терміном на 4 роки. Про це проінформувала пресслужба житомирського ФК.

Нагадаємо, що в серпні 2023 року Венделл Габріель, який є вихованцем Палмейраса, приєднався до Дніпра-1 на правах вільного агента і виступав за команду дніпрян U-19. 

У чемпіонаті U-19 бразилець провів на полі загалом 499 хвилин у 14 матчах та відзначився дев’ятьма голами.

  • На зимову перерву Полісся пішло маючи в активі 32 очка, які дозволяють житомирянам займати третю сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від лідерів – Кривбаса та Дніпра-1 – складає два пункти.
  • Першим поєдинком у новому році для житомирян має стати виїздна гра проти львівського Руха.
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ – 24 лютого.