Турнірна таблиця збірної України на Євро-2024 перед останнім туром: що потрібно Реброву і Ко для виходу в плей-оф

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
6178
6 голосів
Турнірна таблиця збірної України на Євро-2024 перед останнім туром: що потрібно Реброву і Ко для виходу в плей-оф
Гравці збірної України з футболу. Фото: УАФ
Сайт Sport-express.ua представляє турнірний розклад у групі Е чемпіонату Європи 2024, де виступають збірні України, Бельгії, Словаччини та Румунії.

Закінчився другий тур у групі Е. Збірна України після фіаско у грі з Румунією (0:3) перемогла Словаччину (2:1). Національна команда Бельгії, яка у першому турі сенсаційно програла словакам (0:1), здолала румунів (2:0).

Турнірна таблиця групи Е на Євро-2024

Турнірна ситуація у нашій групі заплуталася остаточно, адже всі команди мають в активі по три очки. Наша команда з найгіршою різницею забитих і пропущених м’ячів (–2) займає останнє місце. Але шанси на вихід у плей-оф у нас є. Сайт Sport-express.ua розібрав усі можливі варіанти.

Хто виходить в 1/8 фіналу Євро-2024

  • Дві найкращі команди з кожної групи та чотири найкращі команди, які посіли треті місця.

Що потрібно збірній України для виходу в 1/8 фіналу Євро-2024

  • Україна точно вийде із групи у разі перемоги над Бельгією. Якщо Словаччина у паралельному матчі здолає Румунію або між командами буде зафіксована нічия, то ми займемо перше місце у групі. У разі перемоги румунів Україна стане другою, адже поступилася суперникам в очному матчі.
  • Якщо Україна зіграє з Бельгією внічию, а у парі Словаччина – Румунія хтось переможе, то ми посядемо третє місце у групі і будемо сподіватися, що увійдемо в число найкращих третіх команд. 
  • І навіть у випадку поразки від Бельгії Україна має шанси на вихід в плей-оф. Для цього нам потрібно, щоб Румунія здолала Словаччину, тоді ми будемо третіми, адже випередимо словаків за додатковими показниками. Проте незадовільна різниця забитих і пропущених м’ячів може не дозволити потрапити нам в число обраних третіх команд.
  • Найгірший варіант для нас, якщо всі матчі нашої групи в останньому турі закінчаться унічию, тому що за різницею забитих і пропущених ми так і залишимось на останньому місці.

Рейтинг третіх команд Євро-2024 після 2-го туру

Календар групи Е на Євро-2024 та де дивитися матчі квартету в Україні

3-й тур

  • 26 червня, 19:00. Бельгія - Україна. Трансляція: MEGOGO / Суспільне
  • 26 червня, 19:00. Словаччина - Румунія. Трансляція: MEGOGO