Коли повернеться Зінченко: в Англії назвали очікувану дату відновлення українського захисника Арсенала

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
486
0 голосів
Коли повернеться Зінченко: в Англії назвали очікувану дату відновлення українського захисника Арсенала
Олександр Зінченко. Фото: Google
Захисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко, який пропустив кілька останнії ігор, завершує відновлюватися від травми литкового м'яза, і має шанс повернутися до гри вже у наступному матчі «канонірів у АПЛ.

Олександр Зінченко пропустив останні три матчі «канонірів» та не потрапив до заявки на поєдинок Кубка Англії проти Ліверпуля (0:2).

Однак, трохи більше як за тиждень, українець знову має шанс вийти на поле у лондонському дербі проти Крістал Пелес, яке заплановано на 20 січня.

Подібний розвиток подій прогнозують оглядачі британського порталу Football London, які визнали що відсутність Зінченка це дійсно проблема, забувши про хейт на адресу українця після матчів з Ліверпулем (1:1) та Вест Хемом (0:2). 

«Захисник був відсутній під час поразки Арсеналу від Фулхема (1:2) через проблему з литкою. Його травма була описана як легка, але стала величезним ударом для Арсеналу, і Якуб Ківіор був змушений замінити його на позиції лівого захисника», – йдеться в матеріалі оглядачів Football London.

Про Олександра пригадав і наставник Арсенала Мікель Артета у спілкуванні з представниками клубної пресслужби.

«Він (Зінченко) добре прогресує. Завтра у нас ще одне тренування. Ми оцінимо, чи зможе він грати і чи готовий розпочати гру».

Нагадаємо, що після 19-ти турів Арсенал знаходиться на четвертому місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі підопічних Мікеля Артети 40 очок. Відставання від Ліверпуля, який тримається першим, складає вже п'ять пунктів. 

  • В наступному турі «каноніри» вдома прийматиме Крістал Пелес. Поєдинок заплановано на 20 січня. Початок гри на «Емірейтс» о 14:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 23-х поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.