Арсенал знову не виграв в АПЛ і випав із топ-3, Зінченка не було в заявці: відома причина відсутності українця

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
694
0 голосів
Арсенал знову не виграв в АПЛ і випав із топ-3, Зінченка не було в заявці: відома причина відсутності українця
Фулхем - Арсенал, 2:1. Фото: АПЛ
Арсенал на виїзді поступився Фулхему (1:2) в рамках 20-го туру англійської Прем’єр-ліги. Мікель Артета не включив у заявку «канонірів» Олександра Зінченка через поважну причину.
  • Олександр Зінченко не потрапив у заявку Арсенала через м’язову травму. Строки відновлення українця клуб не називає.
  • У першому таймі на позиції Олександра діяв Ківьор, у другому – Томіясу.
  • «Каноніри» продовжили свою безвиграшну серію до трьох матчів, раніше була нічия з Ліверпулем (1:1) і поразка Вест Гему (0:2).

Арсенал на початку матчу притиснув гостей до своїх воріт та втілив перевагу у гол. М’яч відскочив до Сака практично на лінії воріт і той без проблем переправив його до сітки. Табло показувало п’яту хвилину.

Лондонський клуб не зміг швидко подвоїти перевагу і був покараний. Під кінець першої 30-хвилинки Фулхем зрівняв рахунок. Рауль Хіменес забив блискучим ударом низом по центру воріт, після того як Том Кейрні, чудовою навісною передачею, вивів його на ударну позицію в штрафному майданчику.

У другому таймі Арсенал приголомшив Де Кордова-Рід, який на 60-й хвилині вивів Фулхем вперед. Лондонський клуб, як не старався, але зрівняти рахунок до кінця гри не зміг.

АПЛ. 20-й тур

Фулхем – Арсенал – 2:1

Голи: Хіменес, 29, Де Кордова-Рід, 60 – Сака, 5.   

31 грудня. 16:00. Лондон. Стадіон «Крейвен Коттедж»

  • Арсенал після 20-ти турів має в активі 40 очок і опустився на четверту позицію в турнірній таблиці. Фулхем з 24-ма балами йде 13-му місці.
  • У наступному турі, 20 січня, «каноніри» зіграють вдома проти Крістал Пелес, а перед цим, 7 числа, поміряються силами із Ліверпулем у третьому раунді Кубка Англії.
  • «Дачники» найближчу гру також зіграють у Кубку, але 5 січня. У суперниках – Ротерем. 
  • Зінченко у цьому сезоні провів за Арсенал 24 поєдинки у всіх турнірах, забив один гол та віддав одну результативну передачу.
  • Контракт українця з лондонським клубом дійсний до 30 червня 2026 року.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного гравця в 42 мільйони євро.