Турнірна таблиця АПЛ після 25-го туру: на яких місцях розташувались команди Мудрика, Зінченка і Миколенка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
465
1 голос
Турнірна таблиця АПЛ після 25-го туру: на яких місцях розташувались команди Мудрика, Зінченка і Миколенка
Віталій Миколенко. Фото: Google
Напередодні , у понеділок, 19 лютого, грою між Евертоном та Крістал Пеласом (1:1) завершився розіграш 25-го туру англійської Прем'єр-ліги. Sport-express.ua – про всі матчі звітного туру та здобутки в ньому українців.

З п'яти гравців національної збірної України, які захищають кольори команд англійської Прем'єр-ліги у 25-му турі ігрову практику мали лише двоє.

Захисники Віталій Миколенко та Ілля Забарний вже традиційно вийшли зі старту в основі своїх команд – Евертона та Борнмута відповідно. Однак, ні «ірискам», яким очки потрібні, як повітря, ні «вишням», яким залікові пункти також не завадять, здобути перемоги у звітному турі не вдалося.

Розгромної поразки вдома зазнав Брентфорд, який впевнено здолав лідер чемпіонських перегонів Ліверпуль. Український півзахисник «джмелів» Єгор Ярмолюк гру проти синіх дивився з лави для запасних.

Наглухо засів на лаву і вінгер Челсі Михайло Мудрик, який лише спостерігав за битвою на «Етіхад» проти Манчестер Сіті своїх одноклубників (1:1).

Продовжує заліковувати травму литкового м'язу бек лондонського Арсенала Олександр Зінченко, команда якого розігналася не на жарт і не дає сильно відірватися у боротьбі за золото Ліверпулю.  

Англія. Прем'єр-ліга. 25-й тур

Турнірна таблиця АПЛ після 25-го туру

  • Віталій Миколенко у поточному сезоні провів за Евертон 26 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, один автогол.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Єгор Ярмолюк в поточному сезоні зіграв за Брентфорд у 17-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Ілля Забарний цього сезону у всіх турнірах відіграв за Борнмут 28 матчів, без результативних дій.