Миколенко зіграв 90 хвилин проти Кристал Пелес: чи вдалося Евертону перервати серію з семи матчів без перемог

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
327
1 голос
Миколенко зіграв 90 хвилин проти Кристал Пелес: чи вдалося Евертону перервати серію з семи матчів без перемог
Евертон – Кристал Пелес. Фото: АПЛ
У заключному матчі 25-го туру чемпіонату Англії Евертон, який не вигравав у національній першості протягом семи поєдинків, зустрічався з Кристал Пелес.

Сьогодні, 19 лютого, в Ліверпулі відбувся заключний матч 25-го туру АПЛ. Евертон на «Гудісон Парк» приймав Кристал Пелес. Керівництво лондонського клубу за декілька годин до гри повідомило про звільнення 76-річного Роя Годжсона, який минулого тижня потрапив до лікарні через проблеми зі здоров'ям.

Новим тренером Пелес має стати Олівер Гласнер. Проте у сьогоднішній зустрічі командою керували Педді Маккарті та Рей Льюїнгтон. 

Українець Віталій Миколенко, який напередодні попрощався з холостяцьким життям, вийшов у стартовому складі господарів, зіграв весь поєдинок та навіть міг відзначитися голом, якби його фірмовий удар з льоту не блокував захисник.

Якщо до перерви серйозних гольових моментів у грі не було, то у другому таймі суперники значно оживилися в атаці. Окрім Миколенка, за Евертон могли забивати Брентвейт і Дукуре, але, як це часто буває, забила інша команда. Неймовірний постріл вийшов у Джордана Айю.

Під завісу поєдинку господарі таки досягли свого, коли Онана головою замкнув навіс Макніла з кутового. Евертон намагався вирвати перемогу, але фортуна була не на його боці.

Відео голів можна подивитися в нашому телеграм-каналі

Чемпіонат Англії. 25-й тур

Евертон – Кристал Пелес – 1:1

Голи: Онана, 84 – Айю, 67.

19 лютого. Ліверпуль. «Гудісон Парк».

  • Безвиграшна серія команди Шона Дайча триває вісім поєдинків.
  • Евертон після 25 зіграних матчів посідає 17 місце в АПЛ (20 очок). При цьому «іриски» були позбавлені десяти залікових балів через порушення правила фінансового fair play.
  • Наступний матч Евертон зіграє в суботу, 24 лютого, на полі Брайтона в рамках 26-го туру чемпіонату Англії.
  • 24-річний Віталій Миколенко грає в АПЛ з січня 2022 року. У цьому сезоні на його рахунку два голи в 26 матчах за «ірисок» у всіх турнірах.