Ярмолюк не допоміг Зінченку у боротьбі за чемпіонство АПЛ: Ліверпуль на очах українця розгромив Брентфорд

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
213
1 голос
Ярмолюк не допоміг Зінченку у боротьбі за чемпіонство АПЛ: Ліверпуль на очах українця розгромив Брентфорд
Ліверпуль після перемоги над Брентфордом. Фото: Х
У першому суботньому поєдинку 25-го туру англійської Прем'єр-ліги Ліверпуль на виїзді впевнено здолав Брентфорд (4:1). Український півзахисник «бджіл» Єгор Ярмолюк участі в цьому матчі не приймав.

Ліверпуль здобув дуже важливу зі стратегічної точки зору в боротьбі за чемпіонство в АПЛ перемогу над Брентфордом, але заплатив за цю вікторію дорогу ціну.

Вже у першому таймі Юрген Клопп змушений був зробити дві заміни: травми з різницею в десять хвилин часу зазнав спершу півзахисник Кертіс Джонс, а згодом нападник Діогу Жота.

За себе і за цих хлопців відпрацювали Дарвін Нуньєс, Алексіс Макаллістер, Мохамед Салах та Коді Гакпо, які чотири рази засмутили голкіпера «бджіл» Марка Флекена.

Гол престижу за господарів забив їх лідер, нападник Айвен Тоні. Англієць відзначився четвертим голом в п'яти останніх поєдинках!

Український півзахисник Брентфорда Єгор Ярмолюк увесь поєдинок просидів на лаві для запасних.

Англія. Прем’єр-ліга 

25-й тур

Брентфорд – Ліверпуль 1:4 (0:1)

Голи: Тоні, 75 Нуньєс, 35, Макаллістер, 55, Салах, 68, Гакпо, 86.

  • Після перемоги над Брентфордом Ліверпуль закріпився на першій позиції в турнірній таблиці АПЛ. У червоних 57 очок в доробку. Відрив від Манчестер Сіті та Арсенала, кольори якого захищає українець Олександр Зінченко, складає п'ять очок. 
  • Брентфорд з 25-ма заліковими пунктами залишився на 14-й сходинці.
  • У наступному турі підопічні Томаса Франка на виїзді зіграють проти чинного чемпіона АПЛ Манчестер Сіті. Поєдинок заплановано на 20 лютого. Початок гри о 21:30.
  • Ліверпуль у турі номер 26 вдома прийматиме Лутон. Матч відбудеться 21 лютого і розпочнеться о 21:30 за київським часом.
  • Єгор Ярмолюк в поточному сезоні зіграв за Брентфорд у 17-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 19-річного українця у 2,5 мільйони євро.