Чорна смуга Мудрика триває: шостий поспіль матч в запасі, гол конкурента і втрачена перемога Челсі над Ман Сіті

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
356
2 голоси
Чорна смуга Мудрика триває: шостий поспіль матч в запасі, гол конкурента і втрачена перемога Челсі над Ман Сіті
Рахім Стерлінг. Фото: Google
У центральному поєдинку 25-го туру АПЛ лондонський Челсі на виїзді сенсаційно здобув нічию у битві з чинном чемпіоном Англії Манчестер Сіті (1:1). Український вінгер синіх Михайло Мудрик усю гру просидів в запасі.

Поєдинок проти чинного чемпіона АПЛ український вінгер Челсі Михайло Мудрик, як і прогнозували англійські спортивні оглядачі, розпочав на лаві для запасних.

Востаннє Мудрик виходив в основі Челсі 16 грудня. Це була гра 17-го туру АПЛ проти Шефілд Юнайтед (2:0)!

Однак і без українського спринтера лондонці провели швидку зразкову швидку атаку наприкінці першого тайму, яку точним ударом завершив прямий конкурент українця за місце у старті Рахім Стерлінг.

По переві міг Стерлінг й того більше, міг оформити дубль в ворота свого колишнього клубу, але Едерсон потягнув удар Рахіма.

Англія. Прем’єр-ліга 

25-й тур

Манчестер Сіті – Челсі 1:1 (0:1)

Голи: Родрі, 83 – Стерлінг, 42.

  • Після нічиєї в Манчестері Челсі здійнявся догори одразу на одну сходинку. Команда Маурісіо Почеттіно має в активі 35 очок і займає десятий щабель в турнірній таблиці АПЛ.
  • Манчестер Сіті так і лишився на третьому щаблі: 53 залікові пункти. Відставання від Ліверпуля, який йде першим в чемпіонських перегонах, складає чотири очки.
  • У наступному турі підопічні Пепа Гвардіоли вдома прийматимуть Брентфорд. Поєдинок заплановано на 20 лютого. Початок гри о 21:30.
  • Челсі у турі номер 26 відпочиватиме. Їх поєдинок проти Тоттенхема перенесено, бо на наступному тижні сині гратимуть у фіналі Кубка ліги проти Ліверпуля.
  • Битва за перший трофей для Михайла Мудрика в лондонському клубі запланована на 25 лютого. Початок гри о 17:00.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.