«Я з терористами перемовин не веду»: Надєїн відреагував на зірваний трансфер гравця Вереса в Карпати

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
350
0 голосів
«Я з терористами перемовин не веду»: Надєїн відреагував на зірваний трансфер гравця Вереса в Карпати
Іван Надєїн. Фото НК Верес
Президент Вереса Іван Надєїн прокоментував історію із зірваним трансфером півзахисника рівненського клубу Дмитра Годі до львівських Карпати, пояснивши роль в цьому процесі агентів гравця.

Наприкінці робочого тижня Верес офіційно повідомив українську футбольну спільноту, що агенти Максим Карагодін і Микита Швець є персонами нон грата для їх клубу

Сталося це після того, як в мережі поширилась інформація про те, що трансфер одного з головних юних талантів Вереса Дмитра Годі до львівських Карпат зірвався, після того, як в переговорний процес втрутилися саме агенти гравця.

Ще більше ясності в резонансну, майже детективну ситуацію, вніс президент НК Верес Іван Надєїн.

«Карпати звернулися у клуб з офіційною пропозицією. Ми провели перемовини, домовилися про підписання. Угода офіційна - зі сплатою всіх податків, максимально прозора. 

Представники клубів поїхали в офіс, щоб фіналізувати договір. Агент (Микита Швець) забрав гравця. В підсумку трансферний контракт підписали два клуби, але не гравець, який не з’явився в офісі Карпат впродовж двох днів. Його просто забрали та сховали».

За словами Надєїна, агенти Годі розраховували на комісійні, але Карпати принципово не працюють з агентами і таким чином, ховаючи гравця, вони шантажували клуб зі Львова. 

«Те, що вимагала компанія FAMK Group було неприйнятно. Можете вважати це моєю емоцією, але я з терористами справ та перемовин не веду».

Годя повернувся в U-19. Він - молодець, виконує контракт. Він ще дитина, припустився помилки. Подивимося, чи зрозуміє, що йому пошкодили кар’єру»», –  сказав Надєїн в інтерв’ю телеграм-каналу ТаТоТаке.

За інформацією джерела, трансфер Годі мав обійтися Карпатам в півмільйона доларів.

  • 18-річний Дмитро Годя є вихованцем Вереса. За головну команду півзахисник наразі зіграв лише шість хвилин, з’явившись на заміну в поєдинку 13-го туру УПЛ проти луганської Зорі (2:2).