Продовження скандалу між Вересом і агентами: українська компанія поставила ультиматум клубу УПЛ за його слова

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
511
0 голосів
Продовження скандалу між Вересом і агентами: українська компанія поставила ультиматум клубу УПЛ за його слова
Іван Надєїн. Фото: НК Верес
Компанія FAMK Group відповіла Вересу та персонально президенту рівненського клубу Івану Надєїну на випад у їхню сторону після зірваного трансферу 18-річного півзахисника Дмитра Годі до Карпат.

Агентська компанія FAMK Group відповіла на публічний випад Вереса на свою адресу, який відбувся після зірваного трансферу Дмитра Годі до Карпат.

За інформацією телеграм-каналу ТаТоТаке, представники гравця із якихось причин не змогли довести до кінця трансфер, вартість якого оцінювалася у 500 тисяч доларів.

Компанія на своїй сторінці у Фейсбук спробувала пояснити, чому угода зрештою не була підписана.

«Шановний пане Іван Ндєїн! Футболісти не є рабами клубів. Жоден нормальний агент не буде діяти проти інтересів своїх клієнтів для миттєвої вигоди клубу. Для нас перспективи та умови контракту гравця набагато важливіші за ваші бажання щось покласти до власної кишені в обхід цивілізованих процедур».

FAMK Group назвала принципи роботи Вереса на трансферному ринку «сумнівними схемами».

«Ми відмовляємося брати участь у сумнівних схемах та приймати дивні фінансові умови трансферних угод. Якщо інтереси розходяться, цивілізовані люди розв'язують питання шляхом переговорів, а не публічної істерики. Клуб не має права примушувати футболіста приймати умови, які його не влаштовують».

Менеджери заявили, що будуть також слідкувати за тим, аби до Годі в клубі не застосовувалися ніякі санкції.

«У разі продовження атаки на компанію, або будь-якого порушення прав та свобод Годі – усі деталі та подробиці цієї справи стануть відомими футбольній громаді України. І якщо ви є розумною людиною, то маєте усвідомлювати, що в першу чергу заплямоване буде саме ваше ім'я та репутація».

  • Контракт Годі із Вересом розрахований до 30 червня 2026 року;
  • В цьому сезоні він провів за команду два матчі.