Агенти зірвали трансфер юного таланта клубу УПЛ в Карпати за півмільйона доларів: Верес випустив заяву

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
679
0 голосів
Агенти зірвали трансфер юного таланта клубу УПЛ в Карпати за півмільйона доларів: Верес випустив заяву
Фото: НК Верес
Керівництво рівненського Вереса оголосило футбольних агентів Максима Карагодіна та Микиту Швеця персонами нон грата для свого клубу, застерігаючі від співпраці з ними інші ФК.

Гучна заява від народного клубу Верес. Рівняни повідомили українську футбольну спільноту, що агенти Максим Карагодін і Микита Швець віднині є персонами нон грата для їх клубу. 

«Ми хочемо наголосити всім футболістам, особливо молодим футболістам українських команд, аби вони оминали співпрацю з цими «функціонерами», які піклуються не про майбутнє футболістів, а про свої інтереси», –  йдеться в заяві Вереса, оприлюдненій на офіційному сайті клубу.

Співпадіння чи ні, але саме сьогодні також стало відомо, що перехід 18-річного півзахисника Вереса Дмитра Годі до львівський Карпат зірвався.

Причина в тому, що в переговорний процес втрутилися агенти Годі, які захотіли отримати собі чималий відсоток від трансферу, після чого Карпати вирішили вийти з переговорного процесу.

Про це з посиланням на власні джерела повідомив телеграм-канал ТаТоТаке. За інформацією джерела, трансфер мав обійтися Карпатам в півмільйона доларів.

  • 18-річний Годя є гравцем Вереса. За головну команду півзахисник наразі зіграв лише шість хвилин, з’явившись на заміну в поєдинку 13-го туру УПЛ проти луганської Зорі (2:2).