Рух влаштував перестрілку з Оболонню: домашня антирекордна серія львів’ян продовжилась

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
624
0 голосів
Рух влаштував перестрілку з Оболонню: домашня антирекордна серія львів’ян продовжилась
Ігоря Краснопіра захисники Руха втримати не зуміли, але вирвали нічию. Фото: УПЛ
В поєдинку 13-го туру української Прем’єр-ліги львівський Рух на домашньому полі розійшовся миром з київською Оболонню (2:2), врятувавшись від поразки в кінцівці гри.
  • В останніх семи іграх Рух шість разів зіграв в нічию та одного разу програв.
  • Останній раз підопічні Віталія Пономарьова перемагали вдома 6 серпня, коли вдалося здолати Ворсклу (4:1).

До зустрічі в новому році. Рух попрощався з «Ареною Львів» до 2024-го. Всі чотири матчі, що є в розкладі команди Віталія Пономарьова до кінця календарного року, вона проведе на виїзді. Попрощався Рух з домашньою ареною нічиєю.

Розпочалося для львів’ян все дуже добре. Безгольове прокляття, яке висіло над Рухом дві гри поспіль, вже на третій хвилині поєдинку проти Оболоні зняв своїм точним ударом один з лідерів колективу зі Львова Ілля Квасниця

Загалом, саме господарі поля досить впевнено контролювали перебіг гри в першому таймі, але піти на перерву передуючи в рахунку не змогли.

Голом у роздягальню за Оболонь відзначився Суханов: Сергій наважився на удар з-за меж штрафного майданчика, який не зміг відбити у ближньому куті Дмитро Ледвій.

А по перерви гості з Києва швидко вийшли вперед: Ігор Краснопір вийшов фактично один на один з Ледвієм і спокійно переграв голкіпера львів’ян у ближньому бою. Роман Дідик, як не намагався завадити нападнику Оболоні, але так і не зміг вміло зіграти корпусом і відтерти того від м’яча.

Здавалося б все йшло до перемоги киян, але проти був Квасниця: Ілля протяг м'яча від своєї штрафної, накрутивши по дорозі чотирьох гравців Оболоні (!!!) та віддав пас-цукерку на Карабіна. Ярослав не мав права схибити. І не схибив, врятувавши Рух від другої поспіль поразки в УПЛ. 

Україна. Прем’єр-ліга

13-й тур

Рух –  Оболонь 2:2 (1:0)

Голи: Квасниця, 3, Карабін, 83 – Суханов, 37, Краснопір, 49.

  • Після нічиєї у Львові Оболонь має в активі 13 очок та посідає 12-й щабель в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • Рух після 13 турів тримається п’ятим. В активі львів’ян 21 очко.
  • В наступному турі Рух вирушить в гості до одеського Чорноморця. Поєдинок заплановано на 12 листопада. Початок гри о 17:00.
  • Оболонь в 14-му турі вдома прийматиме полтавську Ворсклу. Поєдинок заплановано на 11 листопада. Початок гри о 13:00.