На замітку Реброву: Квасниця назвав трьох гравців Руха, які заслуговують на виклик до збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
328
0 голосів
На замітку Реброву: Квасниця назвав трьох гравців Руха, які заслуговують на виклик до збірної України
Ілля Квасниця. Фото: Google
Вінгер Руху Ілля Квасниця назвав трьох своїх одноклубників, які заслужили запрошення від Сергія Реброва до табору національної команди України.

Ілля Квасниця ексклюзивно для сайту sport-express.ua заявив, що, на його думку, Юрій Климчук з Руха вже сьогодні має бути у збірній нашої країни.

Також вінгер виділив ще двох своїх одноклубників Віталія Романа та Марко Сапугу.

«Прямо зараз Юрій Климчук. Якщо говорити про перспективу – Роман і Сапуга», — сказав Квасниця. 

  • Ілля Квасниця у нинішньому сезоні провів за Рух 11 матчів, забив чотири голи та віддав дві результативні передачі. Контракт вінгера з клубом діє до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює гравця у 400 тисяч євро.
  • Юрій Климчук у поточному сезоні провів за Рух 10 матчів, забив чотири м’ячі та відзначився двома асистами. Контракт нападника з львівським колективом дійсний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 900 тисяч євро.
  • Віталій Роман відіграв за львів’ян у нинішньому сезоні дев’ять поєдинків, без результативних дій. Контракт захисника з Рухом діє до 31 грудня 2024 року. Transfermarkt оцінює гравця у 500 тисяч євро.
  • Марко Сапуга зіграв за Рух у нинішньому сезоні дев’ять матчів та відзначився одним асистом. Угода хавбека з клубом дійсна до 31 грудня 2025 року. Transfermarkt оцінює гравця у 600 тисяч євро.