«Я готовий побути з Ярмоленком та Циганковим просто в одній роздягальні»: хавбек Полісся мріє про збірну

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
382
0 голосів
«Я готовий побути з Ярмоленком та Циганковим просто в одній роздягальні»: хавбек Полісся мріє про збірну
Артем Козак. Фото: Фото надано прес-службою ФК Полісся (Житомир)
Автор переможного голу Полісся в поєдинку десятого туру УПЛ проти київського Динамо (3:2) Артем Козак відверто зізнався, що мріє про дзвінок від Сергія Реброва.

25-річний правий вінгер житомирського Полісся Артем Козак в поточному сезоні української Прем’єр-ліги вже неодноразову змушував про себе говорити. Особливо, після голу у ворота київського Динамо в десятому турі УПЛ (3:2). 

Тож, «Спорт Експрес» вирішив дізнатися в перспективного виконавця про його найсокровеннішу футбольну мрію, якою виявився виклик до лав національної збірної України.

«Хочеться потрапити до національної команди, це найвищий рівень. Якщо такої цілі немає, тоді тобі нічого робити у футболі. 

Дайте мені шанс. Для початку я готовий побути з Ярмоленком та Циганковим просто в одній роздягальні. Головне працювати над собою і все стане можливим», – розповів Козак в інтерв’ю «Спорт Експрес».

  • В поточному сезоні Артем Козак зіграв за Полісся в 11 поєдинках у всіх турнірах: два голи, три результативні передачі.
  • Полісся після десяти турів посідає другу сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр ліги, маючи в активі 19 очок.
  • Відставання від Кривбасу, котрий наразі перебуває на першому щаблі, складає один пункт.
  • В 11-му турі Полісся зіграє на виїзді проти полтавської Ворскли. Поєдинок заплановано на 22 жовтня. Початок гри о 15:00.